Eduskunnan puhemies otti kantaa ajankohtaisiin aiheisiin

Virtain kaupunginvaltuustosaliin oli tullut mukavasti väkeä lauantaiaamusta yli puoluerajojen kuulemaan eduskunnan puhemies Paula Risikkoa. Hän kertoi viime aikojen puhuttavista aiheista omalla selkosanaisella suoralla tyylillään. Risikko otti kantaa muun muassa turvallisuuteen, sotemakuun eli sosiaali- ja terveydenhuolto sekä maakunta- ja kuntauudistukseen.

Yhtenäiskoulun apulaisrehtori Teemu Kontoniemi totesi avatessaan Virtain Kokoomuksen järjestämään tilaisuutta, että virtolaisten puolesta voi varmaan sanoa, että sote-uudistusta kaivataan täällä.

– Näemme lähialueilla kuntien kipuilun menojensa kanssa. Kaikkihan se näkevät talouslukuja katsomalla, että ellei sotea ei tule, niin varmaan tulee hallitsematon kuntauudistus.

Lue lisää Risikon vierailusta 14.2. ilmestyvästä paikallislehdestä

Virtain kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Keijo Kaleva ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tuula Mäntysalmi antoivat Paula Risikolle Virtain uuden kuvateoksen muistoksi vierailusta. – Uskon, että kirja rauhoittaa kiireisen poliitikon elämää, totesi Kaleva saatesanoissaan.