Hyvinvointipuiston rakentaminen käynnissä

Skeittiparkin ja pump track -radan valmistuminen etenee Pirkanmaan Kaarikoirat ry:n Jani Mäkelän ja Trail Itin koneinsinööri Aku Tuunaisen johdolla. Virtain kaupungin liikuntasihteeri Sanna Vilén kertoi rakennustöiden kiinnostaneen ohikulkijoita.

Hyvinvointipuiston työt ovat parhaillaan käynnissä Virtain urheilukentän läheisyydessä. Valmisteilla ovat sekä asfaltointia vaille oleva pump track -rata että skeittiparkki.

– Pohja eli tasainen murskepeti oli valmiina viime viikon maanantaina. Aloimme tehdä muotoja sen jälkeen. Asfaltoinnin jälkeen rata on maisemointia vaille valmis, pump track -radan valmistelutöistä vastaavan Trail Itin koneinsinööri Aku Tuunainen kertoi.

Skeittiparkin valmistuminen on pump track -radan rakentamista pidempi prosessi. Se on valmis viimeistään koulujen alkuun mennessä.

– Olemme tehneet maatöitä, ja muodot ovat valmiita. Nyt muotitamme ja raudoitamme muotit sekä valmistelemme betonivaluja. Jonkin aikaa menee ennen kuin tilaamme ensimmäiset betonikuormat, skeittiparkin rakentamisesta vastaava Pirkanmaan Kaarikoirat ry:n Jani Mäkelä summasi.