Iida Jaakkola työskentelee unelma-ammatissaan

Virtolaiselle Iida Jaakkolalle yrityksen perustaminen oli opintojen jälkeen selkeä vaihtoehto. Hän aloitti kosmetologiyrittäjänä heti valmistumistuttuaan Jyväskylän ammattiopistosta viime vuoden kesäkuussa.

Aluksi hän otti asiakkaita vastaan Visuvedellä, mutta pian hän huomasi, että sekä asiakkaat että hän itse ajoivat Virroilta Visuvedelle. Niinpä hän ryhtyi etsimään toimitilaa Virroilta.

– Sopivan tilan löytäminen oli hieman haasteellista, sillä vapaana olevat tilat olivat hyvin suuria omaan käyttötarkoitukseeni, Iida Jaakkola kertoo hymyillen kauniiksi remontoidussa toimitilassaan Pääskyntiellä.

Hän aloitti nykyisissä tiloissa marraskuun alussa. Hän kertoo hoitohuoneen sopivan hyvin tarkoitukseensa. Valaistuksen saa tarvittaessa himmeämmäksi ja sälekaihtimet turvaavat yksityisyyden hoitotilanteissa.

– Valaistus on tässä työssä tosi tärkeää.

Jaakkolan yrityksen palveluihin kuuluvat kaikki kosmetologin palvelut kasvo- ja jalkahoidoista ihokarvojen sokerointiin, ripsienpidennyksiin ja geelilakkauksiin. Kaikkia hinnaston palveluita menee tasaisesti, mutta eniten hän tekee ripsienpidennyksiä.