Katariina Sallomy Nuorisokeskus Marttisen toimitusjohtajaksi

Nuorisokeskus Marttinen saa uuden toimitusjohtajan huhtikuun alussa, kun Kangasalalla asuva kauppatieteiden maisteri Katariina Sallomy aloittaa virassa. Hän siirtyy tehtävään Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuvantamiskeskus ja apteekkiliikelaitoksesta, jossa hän kehittää digitaalisia palveluja sekä viestintää.

– Olen todella iloinen ja otettu valinnastani. On suuri ilo jatkaa nykyisen toimitusjohtajan Helena Vuorenmaan ansiokasta työtä. Odotan innolla uuden työyhteisön tapaamista ja uusiin haasteisiin tarttumista, Sallomy kertoo tunnelmistaan valinnan jälkeen.

Hänellä on 25 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta. Sallomy on aiemmin toiminut myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä sekä johtamisessa. Hän on työskennellyt tutkimusalalla, pankkisektorilla, IT-alalla, julkisessa terveydenhuollossa ja rakennusteollisuudessa.

– Hain Marttisen toimitusjohtajaksi, koska itselläni on pitkä ja monipuolinen työtausta. Nyt tuli mahdollisuus oman osaamisen hyödyntämiseen mielenkiintoisen ja merkityksellisen toiminnan kehittämisessä. En voinut ohittaa tällaista mahdollisuutta.

Lue lisää Suomenselän Sanomista 10.1.