Memar teki merkittävän hallikaupan

Memarin pääomistajiin kuuluva Aki Kangas iloitsee tehdaskaupoista Seinäjoella, jossa työskentelee 22 työntekijää.

Memar Oy osti entisen Janitan kenkätehtaan kiinteistön Seinäjoelta puolentoista kilometrin päästä keskustasta. Kolmen hehtaarin tontilla Pohjan teollisuusalueella 7 000 neliön halli on hyvällä paikalla Kuortane– Vaasa-välisen tien vieressä. Laadusta ja toimitusvarmuudestaan tunnetun yrityksen pääomistajina toimivat Aki Kangas ja Jukka Koivusalo.

– Lähdimme hakemaan kasvua, sillä vanhat tehdastilat Seinäjoen tehtaassa kävivät ahtaiksi. Tuotanto saa nyt leveämmät hartiat ja siinä sivussa varmasti poikii lisää töitä muihinkin toimipisteisiimme Virroilla, Toijalassa ja Pirkkalassa, kertoo Aki Kangas ja korostaa, ettei kyseessä ole missään nimessä muiden yksiköiden alasajo.

– Kehitämme kaikkia yksiköitämme ja ajatuksena on viedä automatisaatiota entisestään eteenpäin. Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin, että he voisivatyhä paremmin saada tuotteitamme saman katon alta. Heidän joukossaan on useita suomalaisia kone- ja laitevalmistajia.

Viimeistään loppuvuodesta Seinäjoen tehtaassa tuotanto saadaan täyteen vauhtiin. Memarilla mietitään parhaillaan myös uusia koneinvestointeja Seinäjoella ja Virroilla.

– Seinäjoelle tulemme todennäköisesti tulevaisuudessa palkkaamaan myös lisää työvoimaa, sanoo myynnistä ja markkinoinnista vastaava Kangas.

Lue lisää Suomenselän Sanomista 8.8.