”Menemme tällä kaudella päätyyn asti”

Kiekko-Karhujen tuore vahvistus on 17-vuotias virtolaissyntyinen Eemeli Virta. Häntä kysyttiin mukaan Edustuksen peleihin.

Hänen mielestään Kiekko-Karhut on juuri alkaneella kaudella pelannut todella hyvin joukkueena. Virta on myös vastaanotettu joukkueeseen hyvin lämpimästi.

– Joukkuehenki on todella hyvä. On helppo tulla hallille, kun tietää, että siellä on paljon hyviä kavereita odottamassa. Oma pelikin on lähtenyt ihan hyvin rullaamaan. On tullut paljon onnistumisia. Pääsen pelaamaan hyvässä ketjussa. Se on sellaista nauttimista jääkiekosta. Kun ei tarvitse liikaa puristaa mailaa, niin peli luistaa vallan mainiosti.

Eemeli Virta kertoo, että joukkue lähtee hakemaan sarjan mestaruutta.

– Toivon, että saisin pelata ehjän kauden, ettei mitään isompia loukkaantumisia tulisi. Olemme menossa päätyyn asti.

Kiekko-Karhujen kapteenin Panu Iso-Hirvelän mielestä Virta on jo nyt melkeinpä SM-liigatason pelaaja.

– On hieno katsoa, kun poika pyörähtää kaksi kertaa ja pakki pyörähtää kerran. Eemeli on nopea, todella taitava ja hänellä on terävä laukaus. Hänelle tulee hieno jääkiekkoura, Iso-Hirvelä ennakoi.

Hänen mukaansa kauden ensimmäinen kotipeli Uplakersia vastaan oli hyvin tiukka.

– Siellä ei ollut yhtään helppoa vaihtoa. Maalit syntyivät meidän painostuksesta. Menimme neljällä kentällä nopeasti päälle ja otimme kavereilta tilan pois. Meillä on niin hyvä henki joukkueessa, että meitä on vaikea pysäyttää.

Lue lisää Suomenselän Sanomista 17.10.