Omia lääkäreitä Keiturin Sotelle

Keiturin Sote Oy on toimittanut Virtain kaupunginhallitukselle selvityksen koskien vastaanottopalveluiden palvelusisältöä ja tulevia kustannuksia erityisesti heinäkuu-joulukuu 2019 olevalla ajanjaksolla.

Saadun selvityksen mukaan kustannusten lisäys Keiturin Sote Oy:n kokonaisbudjettiin voi olla noin 297 000 euroa – 417 000 euroa. Vaihtoehtojen kustannusero muodostuu lähinnä siitä, kuinka monta ostopalvelulääkäriä on ajanvarausvastaanotolla.

Kaupunginhallitus merkitsi selvityksen tiedoksi ja toteaa, että Keiturin Sote Oy:n tulee pysyä talousarviossa 2019 Virtain kaupungille ja Ruoveden kunnalle sovituissa sopimuksen vuosihinnoissa.

Maaliskuun alussa aloittanut Keiturin Soten toimitusjohtaja Jari Kolkkinen kertoo, että Terveystalon kanssa on hyvässä yhteistyössä sovittu, että Virtain ja Ruoveden vastaanottopalvelussa työskentelevä hoitohenkilökunta aloittaa mahdollisimman pian Keiturin Soten palveluksessa.

– Tämä tapahtuu mahdollisesti jo ennen sopimuskaudenpäättymistä 5. heinäkuuta, tarkentaa Kolkkinen.

Päivystysvastaanoton hoitaisivat ostopalvelulääkärit. Ajanvarausvastaanotot hoidettaisiin sekä omilla lääkäreillä että ostolääkäreillä.

Lue lisää 4. huhtikuuta Suomenselän Sanomista