Terveystalo tuottaa Virtain ja Ruoveden poliklinikkapalvelut

Virtain ja Ruoveden terveyskeskusten poliklinikkapalvelut tuottaa 2. syyskuuta alkaen Terveystalo Julkiset palvelut Oy. Sopimus allekirjoitettiin viime viikolla.

– Teimme kilpailutuksen pidemmän kaavan mukaan ja saimme yhteistoimintaneuvotteluihin mukaan viisi toimijaa. Näistä kaksi jätti sitovan tarjouksen. Olen iloinen, että saimme oikeasti kilpailua aikaan ja pystyimme valitsemaan. Toinen tarjouksen jättänyt yhtiö oli Mehiläinen, tiedottaa Keiturin Soten toimitusjohtaja Jari Kolkkinen

Hänen mukaansa sopimusneuvotteluja käytiin hyvässä hengessä ja vuoropuhelu oli mutkatonta.

Terveystalo on tuottanut Virrat-Ruovesi yhteistoiminta-alueelle poliklinikkapalvelut ostettuaan Attendo terveyspalvelut Oy:n. Vanha sopimus päättyi 4. heinäkuuta.

– Siirtymäkaudella joudumme heinä–elokuun ajaksi lyhentämään kiireellisen vastaanoton palveluiden aikoja lääkäripulan vuoksi. Syyskuussa päivystysajat palaavat entiselleen. Täytyy muistaa, että todella kiireellisissä tapauksissa on soitettava hätänumeroon 112 ja matka suuntautuu lähes poikkeuksetta Acutaan.

Nyt tehty sopimus on Virroilla yhden vuoden määräaikainen jatkuen sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana. Kolkkisen mukaan Ruovedelle tehtiin heidän toiveidensa mukainen sopimus, joka on toistaiseksi voimassa oleva puolen vuoden irtisanomisajalla. Tämä johtuu Ruoveden halusta irtautua Virtain-Ruoveden yhteistoiminta-alueesta.

Lue lisää Suomenselän Sanomista 11.7.