Uuden koulun urakkasopimus allekirjoitettiin alkuviikosta

Virroilla vietettiin maanantaina historiallisia hetkiä, kun yhteinäiskoulun urakkasopimus allekirjoitettiin. Skanska Talonrakennus Oy:n Pirkanmaan alueyksikön työpäällikkö Hannu Alanen (toinen vas.) oli tuonut mukanaan lähes koko tiimin paikan päälle.

Virroille rakennettavan uuden yhtenäiskoulun urakkasopimus allekirjoitettiin maanantaina. Skanska Talonrakennus Oy:n Pirkanmaan alueyksikkö sai KVR-urakan, jonka kokonaishinnaksi muodostui 16 659 000 euroa. Hintaan sisältyy Rantatien koulun vanhimman osan purku sen jälkeen, kun uusi koulu on valmis.

Alueelta puretaan ensin Rantatien koulun nykyinen vuonna 1990 valmistunut siipiosa sekä opettajien asuntola. Rantatien koulun vanhin osa jää rakentamisen ajaksi väistötilakäyttöön ja puretaan uuden koulun valmistumisen jälkeen. Purkutyöt toteutetaan Mevaset Oy:n toimesta, ja ne aloitettiin tiistaina 12. elokuuta.

Koulun varsinaiset rakennustyöt on tarkoitus aloittaa syyskuun 2019 aikana, ja niiden tulee olla kokonaisuudessaan valmiina viimeistään 30.9.2021 ja sisäpuolisten töiden osalta 30.5.2021.