Virrat-palkinto Ari Kakkorille

Virrat-palkinto myönnettiin tänä vuonna Virtain Osuuspankin toimitusjohtaja Ari Kakkorille. Virtain kaupunginhallitus oli valinnasta yksimielinen.

Virtain kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tuula Mäntysalmi kertoi Virrat-päivän iltajuhlassa, että perusteluna palkinnon myöntämiselle olivat, että hän on toiminut keskuudessamme ainakin yli 30 vuotta, niin että virtolaisuuden kriteerit kiistatta täyttyvät.

Mäntysalmi totesi Kakkorin vaikuttaneen toiminnallaan konkreettisesti monen virtolaisen elämään. Maaseutu ja yrittäminen sekä elinkeinoelämän kehittyminen ovat aina olleet hänelle tärkeitä.

– Hän on halunnut tukea myös kulttuuria ja urheilua erityisesti lasten hyväksi monin eri tavoin, osallistumalla itse tekemiseen sekä taloudellisesti. Hän esimerkillään edistänyt aluetaloutta ja kuntien välistä vuorovaikutusta niin kuin myös edunvalvontaa koko maan tasolla.

– On vaikea mitata rahassa, miten suuri hänen panoksensa Virtain kaupungille on ollut.

Ari Kakkori on tasapuolinen neuvonantaja sekä asioita ja ilmiöitä monialaisesti tutkiva ja harkitseva henkilö.

– Hänelle oma perhe ja ystävät ovat kaikki kaikessa. Hän pitää muun muassa golfaamisesta ja kalastuksesta, luonnehti Tuula Mäntysalmi kiittäessään Ari Kakkoria Virtain kaupungin puolesta yhteistyöstä ja panostuksesta Virtain hyvinvointiin.

Ari Kakkorin haastattelu on luettavissa 24.10. ilmestyvässä lehdessä.